Zašto ne treba da se bojite ljubavi?

Svako od nas barem jednom je bio zaljubljen, ali nije svako od nas zaista i voleo.
Doduše, oni koji jesu (i to više puta) pitaju se često zbog čega su uopšte iskusili tu emociju koja im je, u nekim slučajevima, donela bol. Takođe, priželjkuju da više tu bol ne osete.
 
Da li je zaista potrebno da bežite od ljubavi da biste bili netaknuti lošim iskustvima? Naravno da ne. Kao što se i u drugim aspektima života bavimo pitanjima koji su potencijalno donosioci loših iskustava i osećanja, tako bi i u oblasti ljubavi trebalo da budemo potpuno objektivni i sagledamo da je ono što nam nanosi bol zapravo: 1. loš partner; 2. loše donesena odluka.
 
Umesto da bežite od mogućnosti da ponovo volite, trebalo bi da se fokusirate na promene životnih navika i pogleda na ljubav i veze, jer možda upravo vaši potezi dovode do neprijatnih situacija i mnogobrojnih raskida. Bitno je da ne budete previše strogi prema sebi i date sebi šansu da se promenite na način na koji ćete biti sigurni da ste postali pametniji i jači.
 
Istovremeno, bitno je da izbegavate partnere za koje ste sigurni da će vam doneti samo loše i da se okružite ljudima kojima verujete i koji vam nisu "prolazna stvar".
  • 21.vek

    09.04.2017 15:26
    Ljubav je iluzija. Opijenost hormonima pod nagonom za parenje.
    Osoba koja se sa vama pari vas ne voli, niti vi volite nju.
    Oboje ste tu samo da bi se DNK reprodukovao i ništa viśe.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.