Dozvolila dečku da joj pije krv

Viktorija Vanater, devetnaestogodišnja devojka iz Misurija, dozvolila je svom pijanom dečku da joj pije krv, a potom ga posle rasprave izbola nožem.
Devojka iz Springfilda izjasnila se danas na sudu da nije kriva. 
 
Policija je saopštila da je optužena priznala da je dozvolila svom momku da joj seće ruku i pije krv, a da ga je posle rasprave ubola nožem u rame. Policija je u kući zatekla okrvavljeni par, a u krvi na podu bilo je nacrtano srce i ispisano "žao mi je".
 
Incident se dogodio 23. novembra. Vanaterova je tada upozorila istražitelje da "ima potencijala da postane serijski ubica".
 
Povređenom paru je pružena medicinska pomoć, a devojka je privedena i određena joj je kaucija od 150.000 dolara.
  • Današnja omladina

    30.11.2016 09:10
    Nisam ja ne znam kako mator (samo što nisam 4 banke) ali ovi današnji tinejdžeri, kako u svetu tako i kod nas, postaju sve veći retardi iz godine u godinu. Previše tv-a i interneta.
    Danas je pravo zadovoljstvo naići na tinejdžera sa kojim čovek zapravo može i da razgovara...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.