Objavljene nage fotografije Hitlerove ljubavnice

Fotografije u boji na kojima je zabeležena Eva Braun, ljubavnica, a pred sam kraj Drugog svetskog rata i žena Adolfa Hitlera, objavio je britanski list San.
Dve fotografije su napravljene na obali jezera. Na jednoj od njih Braunova je snimljena sa leđa, a na drugoj se smeje nekome iza kadra. 
 
 
Na drugoj strani fotografije je napisano: "Na usamljenoj plaži na jezeru Volfgang. Avgust 1943. godine". Potpis na drugoj strani je napisala Braunova i glasi: "Momentalni snimak. Prelepi dan na Crnom jezeru". 
 
Fotografije su otkrivene kod antikvara u Salcburgu koji ih je pre devet godina kupio od neke žene. Ona tvrdi da je kutiju sa našla fotografijama na tavanu svoje kuće. Istinitost snimka je potvrdio niz eksperata i istoričara. 
 
Eva Braun je 13 godina bila ljubavnica Adolfa Hitlera, a venčali su se samo 40 sati pre zajedničkog samoubistva u u bunkeru u Berlinu 30. aprila, pred sam kraja rata. 
 
Braunova nije učestvovala u političkom životu Nemačke i Evrope, niti se pojavljivala na večerama koje je Hitler organizovao za svoje saradnike.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Španski sud zabranio društvenu mrežu Telegram

Okružni sud u Španiji zabranio je rad društvenoj mreži za slanje poruka - Telegram, nakon pritužbi medijskih kompanija da je ona omogućava korisnicima da postavljaju njihov sadržaj bez dozvole.

Marihuana u Nemačkoj legalna od 1. aprila

Plan Vlade Nemačke da liberalizuje pravila o kanabisu prešao je i poslednju prepreku u Parlamentu čime je otvoren put da posedovanje ograničenih količina marihuane bude dekriminalizovano 1. aprila.

Počeo šahovski turnir za mlade u Beogradu

Ministar bez portfelja zadužen za odnose sa dijasporom Đorđe Milićević i predsednik Šahovskog saveza Srbije Dragan Lazić otvorili su danas u Beogradu "Šahovske susrete budućih šampiona".