Štrumfeta izbrisana sa plakata u izraelskom gradu

Koketna Štrumfeta, jedini ženski lik u dečjoj animiranoj komediji, izbrisana je sa postera u ultraortodoksnom gradu Bnei Braku kraj Tel Aviva.
Na posteru koji najavljuje da će se film "Štrumfovi: Izgubljeno selo" prikazivati u Izraelu od četvrtka, umesto nje samo su mali plavi Štrumfovi.
 
U ovom gradu od ranije postoji propis kojim se zabranjuje isticanje postera sa fotografijama žena jer bi mogli da "povrede osećanja stanovnika". Zato u Bnei Braku, kao u Jerusalimu koji takodje ima veliku ultraortodoksnu zajednicu, nisu objavljivane fotografije Dženifer Lorens, zvezde filma "Igre gladi" i Zvončice iz Petra Pana, izmedju ostalih ženskih likova.
 
Štrumfeta kojoj glas pozajmljuje pop zveda Demi Lovato ima vodeću ulogu u novom filmu. Ona bi zajedno sa Kefalom, Trapom i Gruberom, likovima sa postera, trebalo da trči kroz Zabranjenu šumu da nadje ono što se zove najveća tajna u istoriji Štrumfova.
 
U novinama namenjenim ultraortodoksnim Jevrejima u Izraelu tokom prošlogodišnje predsedničke kampanje nije objavljivana fotografija Hilari Klinton. Sada je potvrdjeno da ni animirani likovi nisu dozvoljeni.
  • ja

    28.03.2017 22:36
    idioti...

    msm, koja razlika između isis-a i ovih? i nema neke, zar ne?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin