VIDEO: Deci bez roditelja pevao "A da me vidi babo, da se opijam"

Snimak nastupa pevača Marka Bulata postao je hit na internetu, ali ne zbog dobrog pevanja, niti dobre atmosfere, već zbog jednog postupka.
"Evo jedna moja pesma koju znam da deca mnogo vole. Da li ste spremni", pitao je Bulat prisutnu decu i tada zapevao "A da me vidi babo, da se opijam". 
 
I ništa tu ne bi bilo čudno da Bulat ne peva deci bez roditeljskog staranja i još osnovcima. Naime, on je pre skoro godinu dana bio u poseti Zavodu za vaspitanje dece i omladine, gde je ovaj snimak i nastao, a sada dospeo u javnost. 
 
  • Kernel

    10.04.2017 16:26
    Ne ljutite se na njega...
    ... on je samo glup.
  • ns

    10.04.2017 16:15
    ma daaaaaajteee pa jel ne vidite da je žur bio pre godinu dana pa za to mora biti kriva prošla vlast 100%, za dve- dve i po godine ja vam garantujem da ovakvih stvari neće biti!
  • Nella

    10.04.2017 15:41
    Alooo, a osnovno pitanje
    Ko je ovo go*edo doveo da peva deci?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin