Šutnuo loptu u Škotskoj – završila u Norveškoj

Fudbalska lopta jednog malog kluba iz Škotske preletela je ogradu tokom jednog treninga i završila 1.800 kilometara dalje - na severu Norveške.
Igrači tima "Banks o' Dee" iz Aberdina već su se oprostili od lopte koja je upala u obližnju reku Di, međutim, iznenadio ih je i-mejl čoveka iz Norveške koji ju je pronašao.
 
- Pozdrav! Vi definitivno imate jednog od najboljih izvođača slobodnih udaraca. Moj prijatelj je pronašao loptu sa imenom vašeg kluba na obali. Dosta je proputovala. Mi smo udaljeni 1.800 kilometara, severno od Aberdina i nalazimo se na ostrvu Vana, 10 kilometara od Tromza, prestonice severa Norveške. Lopta je malo prljava posle dugog puta ali potpuno upotrebljiva. Pogledajte sliku - napisao je pošteni nalazač Džoni Mikalsen.
 
Nordijska saga ove lopte na kraju se završila među granjem koje su talasi izbacili na obalu, za razliku od prethodnih koje nikad nisu pronađene nakon upadanja u reku.
 
Lopta još nije vraćena, a iz kluba se nadaju da će moći da ugoste Norvežane na jednoj od svojih utakmica.
  • Nezavisni Vojvodjan

    13.04.2017 07:44
    Wilson
    Onaj film Cast Away sa Tom Hanksom na pustom ostrvu :)
  • EvoOvako

    13.04.2017 06:19
    LepaVest
    E to je sport u pravom smislu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin