Mekdonalds uveo burger za vegane

Popularni globalni lanac brze hrane Mekdonalds po prvi put je u svoju ponudu uvrstio veganski burger.
Prvi Mekov sendvič bez mesa zasad je pušten u probnu prodaju samo u Finskoj.
 
Burger je nazvan MekVegan (McVegan) i sadrži pljeskavicu od soje, salatu i novi veganski preliv nazvan MekFist (McFeast).
 
MekVegan će na meniju Mekdonaldsa u finskom Tampereu biti do 21. novembra.
 
Ukoliko se ovaj "eksperiment" pokaže uspešnim, MekVegan bi mogao ubrzo da se nađe u Mekdonalds restoranima širom sveta.
  • Orwell Vegan

    08.10.2017 14:40
    @berolina
    Ili lazes ili nemas pojma. trece ne postoji. Sedi i duboko se zamisli nad ovim sto si napisala i zasto toliko mrzis zivotinje i vegane.
  • berolina

    07.10.2017 20:38
    militantni zastitnici
    ZIVOTINJA, sta klopate kad vas niko ne vidi? onako dzumle iz gomile, svi su vegetarijanci, veganeri i ostali "biljojedi" toliko bogati, da se ocas "snadju" u zamenama za meso, jaja, mleko, sir, med, gelantine, pavlaku, jogurt, ... gotovi proizvodi za "veganere" su isto loseg kvaliteta - slani, premasni i nafilovani zasicenim masnim kiselinama! prijatno (!)
  • Veganka

    07.10.2017 18:11
    Vegani ne ulaze u McDonalds i slične restorane iz principa, jer ne žele da svojim novcem finnsiraju nekog ko profitira od mučenja i klanja životinja.
    Vegan koji uđe u McDonalds nije vegan.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.