Novi nemački brzi voz prvog dana kasnio dva sata

Prvi dan nove brze železničke linije nemačkog preduzeća "Dojče Ban" koja povezuje Berlin i Minhen protekao je uz neprijatnost zbog kašnjenja.
Novi nemački brzi voz prvog dana kasnio dva sata
Foto: Pixabay (ilustracija)
Voz iz Minhena ka glavnom gradu Nemačke imao je danas tehnički problem u Nirnbergu i prebačen je na sporiju liniju, a u Berlin je stigao dva sata kasnije nego što je planirano.
 
Vozovi na brzoj liniji idu brzinom i do 300 kilometara na čas i trebalo bi da putovanje sa ranijih šest smanje na manje od četiri sata.
 
Nemačka železnica otvorila je novu liniju brzih vozova od Berlina do Minhena nadajući se da će konkurisati avio saobraćaju pošto skraćuje vreme putovanja.
  • dzoni

    12.12.2017 13:33
    Nije Nemačka kao što je nekada bila.Nije vezano direktno za vozove,već generalno,ni blizu nisu pod konac kao nekada "opustili" su se i poprimili navike miliona "auslendera".Naravno i dalje su miljama daleko ispred nas ali nije to više taj red,rad i disciplina.
  • VB

    11.12.2017 09:16
    Forener
    Čudi me. U Francuskoj u minut tačno. Jedino kad su štrajkovi..
  • Slobodno

    11.12.2017 05:58
    To smo mi
    Sto bi gledao svoja posla kad mozes kod drugih..nema toliko veze sa ovim textom ali jednostavno takvi smo mi!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Španski sud zabranio društvenu mrežu Telegram

Okružni sud u Španiji zabranio je rad društvenoj mreži za slanje poruka - Telegram, nakon pritužbi medijskih kompanija da je ona omogućava korisnicima da postavljaju njihov sadržaj bez dozvole.

Marihuana u Nemačkoj legalna od 1. aprila

Plan Vlade Nemačke da liberalizuje pravila o kanabisu prešao je i poslednju prepreku u Parlamentu čime je otvoren put da posedovanje ograničenih količina marihuane bude dekriminalizovano 1. aprila.

Počeo šahovski turnir za mlade u Beogradu

Ministar bez portfelja zadužen za odnose sa dijasporom Đorđe Milićević i predsednik Šahovskog saveza Srbije Dragan Lazić otvorili su danas u Beogradu "Šahovske susrete budućih šampiona".