Čemu služi fioka ispod rerne

Za što god ih koristite, verovatno ih ne koristite na način na koji ih je proizvođač namenio - kao ni većina ljudi.
 Čemu služi fioka ispod rerne
Foto: Pixabay
Verovatno ste i vi među ljudima koji u fioci ispod rerne drže masni papir, foliju, poklopce ili kalupe za mafine. No, nevažno je za šta je sad koristite, verovatno je ne koristite za ono za šta su je proizvođači namenili.
 
Ta fioka zapravo služi za održavanje jela toplim. Ona je "topla fioka" u koju možete staviti hranu nakon pečenja i ona će ostati na temperaturi za posluživanje.
 
Ako još uvek imate uputstvo za korišćnenje svoje rerne, proverite šta tamo piše. U većini njih stoji opis poput ovog: Topla fioka osmišljena je da sačuva toplotu vruće hrane na temperaturi za posluživanje. Uvek u nju stavljajte vruću hranu. Hladna hrana ili ona na sobnoj temperaturi ne može se ugrejati ili kuvati u "toploj fioci", piše Redbookmag.
 
Ako je do sad niste iskoristili, može vam poslužiti kada vam gosti kasne, da održite jelo toplim.
  • maya

    05.01.2018 11:18
    rerna
    moja topla fioka je fabricki toliko suplja da je sve samo ne topla...
  • Jole

    04.01.2018 23:46
    Da se razumemo, prava topla fioka se prodaje kao poseban proizvod za ugradne rerne i potrebna mu je struja. Moze da zagreje tanjire pre serviranja ili odrzi temperaturu jela.
  • Marko

    04.01.2018 19:30
    ...
    Nisi bio u vojsci i ne znaš šta je topla fioka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin