Na ženu palo drvo, traži 200 miliona dolara odštete

Žena koja je zadobila ozbiljne povrede kada je na nju u Central parku palo drvo podnela je tužbu uz zahtev za odštetu od 200 miliona dolara.
Na ženu palo drvo, traži 200 miliona dolara odštete
Foto: Pixabay
En Monoki tužila je grad Njujork, upravu Central parka i tri kompanije koje posluju s tim parkom.
 
Inače, na nju je drvo palo dok je šetala sa svoje troje dece.
 
U tužbi se navodi da je Monoki, koja je pokušala da zaštiti svoju decu - među kojima je bila i beba - što je bolje mogla u trenutku kada je na njih u avgustu pao hrast visok više od 22 metra, tada pretrpela frakture kičme.  Njen dvogodišnji sin je tom prilikom zadobio ozbiljne povrede glave. 
 
U tužbi stoji i da je drvo godinama zanemarivano uprkos očiglednim znacima propadanja. 
 
Portparolka njujorške službe za pravna pitanja Kimberli Džojs rekla je da će gradski advokati razmotriti tužbu.
  • AA

    27.02.2018 23:19
    @Ivan
    Da, to je zanimljivo pitanje sta je bilo sa devojkom. Posledica strasno glupe i amaterske odluke da se satori podizu ispod drveca. Zvanicna prica je da su otisli u Makedoniju i tamo ponudili da se osnuje fond sa imenom te devojke. Zaboravih za sta je fond trebao da sluzi, mozda skolovanje ili nesto slicno. Ne znam sta je na kraju bilo s time.
  • Ivan

    27.02.2018 16:03
    .
    A da se nije dete penjalo po tom drvetu?!svasta je moguce,a moguce je i da ce dobiti spor.sta je sa onom devojkom sto je poginula u exit kampu na keju?
  • SaX

    27.02.2018 13:15
    hrast visok vise od dva metra???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin