FOTO: Digitalni supermodel hit na Instagramu, mnogi ne znaju da nije stvarna

Model Šuda Gram prvi je digitalni supermodel na svetu.
Na Instagramu već ima više od 40.000 pratilaca, a mnogi uopšte ne znaju da Šudu nikada neće prošetati modnom pistom jer nije stvarna.
 
 
Šudu je kreirao poznati fotograf Kameron-Džejms Vilson.
 
"Ona je zapravo slika, ilustracija. Prošle godine počeo sam da proučavam 3D modele i Šudu je jedna od mojih prvih kreacija. Potrebno je mnogo vremena i truda da bi nastale fotografije sa Šudu i to je 100 odsto rad s ljubavlju. Imao sam mogućnost da stvorim najlepšu ženu koju sam mogao i evo je. Mislim da je važno stvoriti snažnu sliku tamnopute žene. Ipak, ne mislim da će 3D modeli zameniti one stvarne jer ipak je Šudu nastala na primeru stvarnih modela", objasnio je Vilson u jednoj objavi na Instagramu.
 
 
Šudu na Instagramu piše u prvom licu i svojim pratiocima se obraća kao da je stvarna. Često reklamira kreacije slavnih svetskih dizajnera poput Oskara de la Rente.
  • Cveta

    06.03.2018 10:37
    Bilo je samo pitanje vremena...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.