Zaboravio ćerke na pumpi, prešao 170 kilometara i nije primetio da ih nema

Jedan 47-godišnji Nemac je na autoputu kod Holckirhena u Bavarskoj zaboravio svoje dve ćerke, stare 10 i 14 godina, a kada se policiji odazvao tek na 48. poziv, bio je 170 kilometara daleko od benzinske pumpe na kojoj ih je ostavio.
Zaboravio ćerke na pumpi, prešao 170 kilometara i nije primetio da ih nema
Foto: Pixabay (ilustracija)
On je sa ćerkama za uskršnje praznike putovao na jezero Garda, dok je majka devojčica ostala kod kuće. Ova bizarna situacija dogodila se na benzinskoj stanici gde su zastali da bi kupili gorivo.
 
Devojčice su otišle do toaleta, a kada su se vratile ni oca ni automobila više nije bilo. Zaposleni na benzinskoj stanici obavestii su policiju koja je krenula u potragu za ocem.
 
Devojčice nisu znale tatin broj mobilnog telefona, ali su znale kućni broj na koji se javila majka. Ona je policiji dala broj mobilnog telefona svog supruga, kojeg je policija pozvala 48 puta, pre nego što je on odgovorio.
 
U trenutku kada se javio već je bio u Austriji, 170 kilometara udaljen od benzinske stanice na kojoj je ostavio ćerke. Policiji je rekao da nije primetio da devojčice nisu u automobilu.
 
Na kraju se vratio po njih, a policija još nije saopštila da li će protiv njega podneti prijavu.
  • Drugi Ja

    04.04.2018 10:47
    @Ja
    Vidiš da je autor Tanjug. Ne bi im bio prvi put da su proplivali ili izmislili nešto...
  • Ja

    04.04.2018 10:22
    A onda je mrmot zavio čokoadu u foliju... Devjčice od 10 i 14 godina ne znaju tatin broj, tata se ne javlja na telefon... Hoće to, aha
  • Πελασγοί

    04.04.2018 08:19
    одузимање деце
    Опуштено, у невеликој Немчији и за много мање "детаље" иде одузимање деце, родитеље шаљу психијатру на дијагностику, следе јаки лекови психонаркотици, а дечица ка унапред припремљеном списку "најамника". Најамницима је до те деце стало мање но до керова и цвећа по кући. Децу такође надрогирају лекари психомеханичари, добију нови јмбг и нови идентитет и вози мишко!
    Данас нећу о дечијим органима и ценама, мука ми је!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Španski sud zabranio društvenu mrežu Telegram

Okružni sud u Španiji zabranio je rad društvenoj mreži za slanje poruka - Telegram, nakon pritužbi medijskih kompanija da je ona omogućava korisnicima da postavljaju njihov sadržaj bez dozvole.

Marihuana u Nemačkoj legalna od 1. aprila

Plan Vlade Nemačke da liberalizuje pravila o kanabisu prešao je i poslednju prepreku u Parlamentu čime je otvoren put da posedovanje ograničenih količina marihuane bude dekriminalizovano 1. aprila.

Počeo šahovski turnir za mlade u Beogradu

Ministar bez portfelja zadužen za odnose sa dijasporom Đorđe Milićević i predsednik Šahovskog saveza Srbije Dragan Lazić otvorili su danas u Beogradu "Šahovske susrete budućih šampiona".