VIDEO: Vozač napravio haos na raskrsnici pa dobio batine

Loše upravljanje vozilom, haos u saobraćaju i gaženje pešaka koje je izveo jedan vozač u Kini moglo bi da se svrsta u kategoriju "za neverovati".
Naime, ulične kamere u Šengduu, gradu koji se nalazi na jugozapadu Kine, snimile su 13. maja vozača koji je napravio neverovatan haos na jednoj od najprometnijih raskrsnica u tom gradu.
 
Na snimku koji je postavljen na društvene mreže vidi se kako vozač belog džipa pokušava da se okrene nasred raskrsnice, kršeći sva pravila saobraćaja. Neposredno pored džipa stajao je i saobraćajni policajac, koji je, kako izgleda na snimku, pokušavao da navede vozača kojim manevrima da se izvuče iz raskrsnice, što mu nije pošlo za rukom. Vozač džipa je zamalo udario u gradski autobus, da bi potom odjurio u rikverc zamalo pokosivši pešake. 
 
Jedan pešak toliko je bio besan na vozača džipa da ga je pojurio i čak uspeo da malo otvori vrata automobila, ali je džip onda ubrzao u smeru kojim se prvobitno kretao i tom prilikom naleteo na pešake i pokosio ih, ali i na parkirana vozila. 
 
Dok su povređeni ostali da leže na zemlji, besni građani i vozači drugih automobila, potrčali su ka belom džipu iz kog su izvukli vozača i počeli da ga tuku. 
 
Saobraćajna policija, iako je stajala pored nesavesnog vozača i besne gomile ljudi, nije pokušavala da preči prebijanje vozača. 
 
Vozač koji je napravio haos na prometnoj raskrsnici je uhapšen i optužen za ugrožavanje bezbednosti učesnika u saobraćaju. 
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin