FOTO: Burger King ponudio doživotne burgere Ruskinjama koje zatrudne sa fudbalerima

Burger King se javno izvinio zbog ponude doživotne zalihe hamburgera za Ruskinje koje zatrudne s fudbalerima sa Svetskog prvenstva, piše CNBC.
FOTO: Burger King ponudio doživotne burgere Ruskinjama koje zatrudne sa fudbalerima
Foto: Pixabay
Korisnici društvenih mreža objavu Burger Kinga su prozvali seksističkom i ponižavajućom, a iako ju je veliki fast food lanac povukao s društvenih mreža, ona je i dalje nastavila da kruži privatnim kanalima.
 
Burger King je obećao ženama koje uspeju da "prikupe najbolje fudbalske gene" i "osiguraju uspeh ruske fudbalske reprezentacije u godinama koje dolaze" doživotnu zalihu burgera.
 
 
U međuvremenu su poslali saopštenje u kojem se izvinjavaju svima koji su se zbog njihove objave osećali neugodno.
 
"Žao nam je zbog očigledno uvredljive promotivne ponude koju je osmislio digitalni tim u Rusiji. Ovo ne predstavlja ceo naš brend i vrednosti i radimo na tome da se ovakve stvari više nikada ne ponove", saopštio je Burger King.
 
  • Toko

    22.06.2018 01:27
    Kako god zvucalo - ima ih dosta koje bi rado zatrudnele sa fudbalerima i situirale se. To je normalna pojava...
  • Ivana

    21.06.2018 15:06
    https://youtu.be/lN_YcWOuVqk
    Istina o Burger Kingu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.