Pilot pušten iz pritvora, pa avionom uleteo u kuću sa ženom i detetom

Pilot malog aviona poginuo je kada je letelicom kojom je upravljao, po svemu sudeći namerno, uleteo u svoju kuću blizu ulaza u Pejson kanjon u Juti.
Pilot pušten iz pritvora, pa avionom uleteo u kuću sa ženom i detetom
Foto: Pixabay
Nesvakidašnji incident se dogodio prošle noći oko 2.30 časova po lokalnom vremenu, a kako tamošnji mediji prenose, dvoje ukućana, žena i dete, koji su u tom trenutku bili u kući prošli su bez povreda.
 
Kako su zvaničnici naveli, pilot koji je poginuo najverovatnije je namerno uleteo u svoju kuću, nekoliko sati nakon što je bio uhapšen, pa pušten zbog sumnje da je napao suprugu. 
 
Prema rečima svedoka, njih dvoje su se posvađali te noći u kanjonu gde su pili. Kako se navodi, on je pilotirao avionom svog gazde. 
 
Prednji deo kuće je u potpunosti zahvaćen plamenom, ali njegova supruga i dete, za koje je pilot pričao da ne zna da li je njegovo, su se spasili.
  • Palma

    16.08.2018 10:21
    Darvinovu nagradu za gospodina!
  • Jovan2

    14.08.2018 00:13
    Hteo je da parkira u garazu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.