VIDEO: Umesto kočnice stisla gas i kolima uletela u prodavnicu

Iako iskusnim vozačim zvuči neverovatno da neko umesto kočnice greškom pritisne papučicu gasa, iz sveta i dalje stižu izveštaji o bizarnim udesima čiji je uzrok upravo ova greška.
Pre nego što donese konačnu odluku o izboru određenog modela, svaki ozbiljan kupac automobila zatražiće od prodavca probnu vožnju kako bi se uverio da je vozilo za koje je zainteresovan zaista ono što želi. 
 
Tom logikom rukovodila se i žena iz kineskog Guangžua, koja je nameravala da kupi BMW X1. Međutim, rutinska test vožnja na kraju se pretvorila u pravu noćnu moru, kako za nesrećnu ženu, tako i za osoblje BMW-ovog prodajnog salona u ovom gradu na jugu Kine. 
 
Nakon što se provozala sa jednim od zaposlenih, umesto da zaustavi automobil ispred zgrade, greškom je pritisnula "gas" pa je BMW X1 proleteo kroz staklena vrata i zakucao u zadnji zid objekta. Iako je u salonu u tom trenutku bilo više osoba, niko od njih na sreću nije povređen, a i žena je prošla bez povreda. 
 
  • Banacan

    21.08.2018 00:11
    Vojvosadjan
    Odakle tebi zena kada imas muza?
  • Nervirach

    20.08.2018 20:13
    Koleginica mi super vozi. Mada, zna da se zablesi u izlog sa cipelama. Zahvaljujem bogu sto ih nema kraj puta jer bi bilo ,,skretanja,, u izlog.
  • Vertex

    20.08.2018 16:28
    Zasto su Kinezi losi vozaci? Nije njihova greska!

    Pogledajte objasnjenje u sledecem vido prologu:
    https://www.youtube.com/watch?v=IUfsB2siCOI

    Odlicnan YouTube kanal! Kao i njihoiv zajednicki YT kanal: ADVChina

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin