Dok mu se žena porađala, budućem tati greškom operisali hemoroide

Svetske medije je zapalila vest iz bolnice u Kini u kojoj se dogodila jedna vrlo neobična situacija. Naime, budući otac koji je sa nestrpljenjem čekao da mu se žena porodi je završio na operaciji hemoroida.

Muškarac, koji je u originalnom izveštaju nazvan gospodin Vong, je pomešan sa drugim pacijentom koji je već popunio potrebnu papirologiju za ovu bolnu proceduru. Kada su doktori prišli Vongu i zatražili da pođe sa njima, on je očekivao da će ga odvesti u porođajnu salu kako bi prisustvovao rođenju svog deteta. Umesto toga, uveli su ga u drugu salu i rekli mu da skine pantalone i legne na sto, piše Yumama.

"Bilo je čudno, pa sam upitao zašto", rekao je ovaj novopečeni otac, i nastavio: "Rekli su mi da samo da uradim kako mi je rečeno."

Doktori su mu potom dali anestetik i uklonili hemoroide.

"Nisam ni znao da ih imam", izjavio je Vong. "Kada sam bio na stolu čuo sam bebu kako plače, i bio sam veoma srećan, hteo sam da je držim. Ali nisam mogao da se pomerim od bola."

Vongu je bolnica navodno ponudila oko 500 funti kao kompenzaciju za grešku koja se dogodila.

Ali zvaničnici iz bolnice smatraju da je greška obostrana, jer je Vong odrastao čovek.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom

U Srbiji sve manje brakova i sve više razvoda

Načelnica Odeljenja za demografiju Republičkog zavoda za statistiku (RZS) Gordana Bjelobrk rekla je da je tokom 2022. godine u Srbiji sklopljen 32.821 brak, što je 2.987 brakova manje nego 2011.