VIDEO: Kako vas debelo pelješe za organizovanje venčanja

Mladenci na organizovanje venčanja plaćaju ogromne sume, pa čak i dižu kredite.

Međutim, da li je sve to neophodno? Jutjub kanal College Humour u serijalu Adam Ruins Everything (Adam uništava sve) otkriva da su ove ceremonije samo "prevara tradicije" koju koriste privatnici da zarade.

Kako objašnjava, davne 1850. godine, svadbe i venčanja bili su vrlo formalni i skromni, uglavnom zato što mladenci nisu ni mogli da priušte lepe haljine - naročito bele venčanice, skupo cveće i bogate jelovnike za goste. To je mogla jedino bogata klasa, s kraljicom Viktorijom, koja je prva nosila belu venčanicu. Počele su da je kopiraju druge bogate mlade, te je ta praksa počela da se širi dalje.

Sada je mladencima nametnuto da široko i bogato organizuju venčanja, a kako tvrdi Adam, kompanije dobro preplaćuju organizovanje venčanja.

Više o tome pogledajte u snimku. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom