VIDEO: Umirio uplakanu bebu jednim zvukom

U kratkom videu možete pogledati kako se jedan tata dosetio da uspava svoju bebu.
Iako nema proverene tehnike, jedan tata je dokazao da postoji način, a ključ se krije u stpljenju i lepom pristupu detetu. 
 
Tata Daniel Ejzenmen je samo uz pomoć jednog zvuka, u dve sekunde umirio svoju uplakanu ćerkicu Divinu, a ovaj divan snimak do sada je pogledan više od 27 miliona puta. 
 
U videu, tata leži pored svoje ćerkice, koja glasno plače. Kako bi je smirio, on je počeo da ispušta dugi glas "om", a odmah potom devojčica se umirila i za 20 sekundi zaspala.
 
  • Ommm...

    29.04.2017 12:52
    Fantastično! Bebe prepoznaju taj sveprisutni kosmički zvuk koji ih umiruje, a odraslima treba puno vremena i prakse da bi ga se ponovo setili i osetili njegove blagodeti na sve slojeve koji čine čoveka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom