Četrdesetdvogodišnjakinja rodila 20. dete

Četrdesetdvogodišnja žena iz Jerusalima rodila je u sredu 20. dete u bolnici Ajn Kerem.
Medicinske sestre ostale su "otvorenih usta" kada su saznale da je kod kuće čeka 19 dece. Ova žena, koja je već postala i baka, provela je 14 godina u trudnoćama, a porodila se ukupno 19 puta, od čega je jednom rodila blizance. 
 
Ipak, ima još dug put pred sobom ukoliko želi da obori Ginisov rekord. Supruga Feodora Vasiljeva 16 puta je rodila blizance, sedam puta trojke i četiri puta četvorke. 
 
Osoblju je rekla da su joj najstarija deca već osnovala svoje porodice. Porođaj je trajao nekoliko sati, a babice su rekle da je porodilja bila potpuno smirena. Rodila je zdravog dečaka bez komplikacija.
  • Boro Čorbo

    23.12.2017 04:01
    To je ona hard core ekipa, kojima nazidaju ilegalnu tvrdjavu na okupiranoj zemlji i plaćaju ih da se kote... Verski fanatici svih zemalja, ujedinite se...;)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom