Najbolji aerodrom na svetu uvodi zanimljivu novinu

Aerodrom Čangi u Singapuru, proglašen najboljim aerodromom na svetu, pronašao je način da putnicima skrati čekanje.
Najbolji aerodrom na svetu uvodi zanimljivu novinu
Foto: Pixabay

Zahvaljujući tehnologiji, njihov sistem kontrole biće pojačan specijalnim naočarima koje će omogućiti da se putnici ukrcaju na let za svega 15 minuta. Reč je o AR pametnim naočarima zasnovanim na tehnologiji proširene stvarnosti uz pomoć kojih će radnici aerodroma odmah moći da skeniraju težinu prtljaga.

Naočare će takođe imati ugrađene kamere i funkciju snimanja što će kontroli omogućavati da prati sve što se dešava na aerodromu.

Ne samo da skraćuje vreme čekanja, već ova opcija pruža veću sigurnost zaposlenih prilikom skeniranja, piše Travel + Leisure.

Kako očekuju da se broj putnika do 2035. duplira, nadležni iz avio-kompanije saopštili su da ovim žele da poboljšaju uslugu kojom će biti zadovoljni i zaposleni i putnici.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja