FOTO: Objavljena lista najopasnijih zemalja u 2018, Srbija među srednje rizičnim

Ove su zemlje koje i pored ljubavi prema putovanjima treba da izbegavate, bar ako je slediti savete "Internešenel SOS, lidera u proceni rizika pri putovanjima i medicinskih rizika.
Oni su objavili Mapu rizika za 2018. godinu, izveštaj o najbezbednijim i najopasnijim mestima koja bi turisti mogli da obilaze. 
 
Crvenom bojom na listi uglavnom su obeležene države u kojima su aktivni oružani sukobi i islamističke pobune — Sirija, Mali, Libija, Južni Sudan, Jemen, Avganistan i Somalija. 
 
Sudeći prema mapi, Srbija se našla u krugu srednje opasnih zemalja.
  • dax

    24.12.2017 13:47
    Francuska, Nemacka, Velika Britanija, Svedska sigurne zemlje???
    Ovde barem nema teroristickih napada..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.