Preletela 7.000 kilomatara sa suprugovim pasošem

Gita Moda iz Stokporta putovala je iz Mančestera do Delhija, prešla skoro 7.000 kilometara, avionom kompanije Emirejts sa pasošem svog partnera Dilipa.
Ona je, kako navodi Independent, slučajno pokupila dokumenta svog supruga kada je krenula na službeno putovanje u Indiju. 
 
Greška nije primećena sve dok Moda nije sletela u Delhi, gde je trebalo da popuni imigracioni papir, zbog čega joj je odbijen ulazak u Indiju. Ona je zatim vraćena u Dubai narednim letom, gde je prenoćila, a onda je morala da se vrati u Mančester po ispravna dokumenta i ponovo da rezerviše let za Delhi, što ju je koštalo i novca i vremena. 
 
Rođak Gite Mode rekao je da je Moda doživela ogromnu neprijatnost. Oni se pitaju kako je moglo da dođe do takvog propusta u kompaniji čija je bezbednost na visokom novou. 
 
Emirejts je uputio izvinjenje gospođi Modi ističući da je došlo do propusta i da visoki standardi ovoga puta nisu bili poštovani. "Istražujemo kako je došlo do ovog incidenta, a odgovorno osoblje će biti prekvalifikovano", navodi se u saopštenju ove avio-kompanije.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja