VIDEO: Slonče upalo u šaht

U Habantotu, Šri Lanka, mladunče slona spaseno je nakon pada u šaht i sada je na lečenju.

Spasioci u Šri Lanki uspeli su da izvuku mladunče slona koji je upao u šaht, u lučkom gradu Hambantota kroz koji, inače, slobodno šeta stotine slonova.

Lučki radnici su zajedno sa stručnjacima za divlje životinje otvorili odvodni sistem u blizini glavnog puta i izvukli slonče.

U početku nije bilo jasno koja životinja je u pitanju, a kada je utvrđeno da se radi o mladuncu slona, usledila je akcija spasavanja.

Slonče je izvučeno i trenutno se nalazi na lečenju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Pavlov ne bi bio iznenađen: Psi nas razumeju

Nova studija o moždanim talasima, objavljena u časopisu "Current Biology", ukazuje na to da slušanje imena njihovih omiljenih igračaka kod pasa aktivira memoriju za objekte sa kojima su povezani.