Tigrovi, mačke i psi stradali u požaru u skloništu za životinje

Dva tigra i druge životinje stradale su danas u požaru u skloništu za životinje spasene iz rumunskog cirkusa "Global", saopštile su vlasti.
Po podacima Inspektorata za vanredne situacije, vatrogasci su iz zapaljenog skloništa u Bukureštu spasli sedam tigrova, šest kamila, kozu, kengura i hrta.
 
U požaru su, pored dva tigra, stradale četiri mačke, vijetnamska svinja i tri psa.
 
Menadžer cirkusa Viktor Koman rekao je za agenciju Agrepres da je sklonište imalo jedan aparat za gašenje požara, ali ne i hidrant i vatrogasna creva. Koman je rekao da će preostali tigrovi biti smešteni u zoo-vrt u Bukureštu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.