VIDEO: Rakun "istraumiran" nakon poziranja sa prsatom plavušom

Prošlog avgusta rakun Tomas bio je deo jedne kampanje u Rusiji. Ipak, iz zoološkog vrta nisu imali pojma da će on pozirati sa nagom plavušom.

Zoo-vrt "Životinje nisu igračke" saopštio je da nisu imali pojma da će njihov rakun Tomas, inače miljenik mnoge dece, pozirati sa nagom prsatom plavušom.

Kada se reklama pojavila pokušali su da apeluju na firmu "Art-Msk" da je ukloni, ali je kompanija odbila njihov zahtev.

Kako navode ruski mediji, Tomas je "istraumiran" ovim iskustvom i od tada se ponaša čudno. Veterinar kaže da je Tomas i dalje "u stanju šoka i ne dozvoljava čak ni njegovim najbližima da ulaze u kavez".

S druge strane, ove navode iz kompanije koja je snimala reklamu nazivaju apsurdnim i kažu da je Tomas čak ukrao grudnjak manekenki i sve vreme želeo da joj dodirne grudi.

Teme

rakun

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.