Četiri slona stradala u sudaru s vozom u Indiji

Četiri slona su stradala u sudaru s putničkim vozom na severoistoku Indije, na području gde krda slonova koriste pruge kao puteve, saopštile su danas lokalne vlasti u Indiji.
Četiri slona stradala u sudaru s vozom u Indiji
Foto: Pixabay
Nijedan putnik nije povređen u nesreći koja se dogodila u indijskoj državi Asam, saopštila je policija i dodala da je voz iskočio iz šina.
 
Četiri slona su uginula, a peti je teško povređen.
 
U Asamu ima oko 30.000 slonova koji su ugrožena životinjska vrsta.
 
Ograničenje brzine je uvedeno na nekoliko železničkih linija koje slonovi koriste kao koridore, ali nesreće time ne mogu da se spreče. Oko 60 slonova stradalo je 2017. u Asamu, a 2016. godine 100. Neke slonove ubijaju električne ograde kojima zemljoradnici štite useve.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.