FOTO: Pevanjem iznervirala kravu pa dobila batine

Dvadesetpetogodišnja studentkinja Melisa Mevil iz Engleske naljutila je na svom putovanju po Indiji jednu kravu pesmom "My Humps" grupe Black Eyed Peas.
FOTO: Pevanjem iznervirala kravu pa dobila batine
Foto: Pixabay
Melisa se vraćala u svoj hotel u Džaslameru u Radžahstanu, kada je primetila prilično veliku kravu na ulici.  Zadivljena veličinom životinje, počela je šaljivim tonom da peva pesmu "My Humps". 
 
Kravi se, međutim, to nije nimalo svidelo. Štaviše, bila je toliko uznemirena da se ustremila rogovima na Melisu, i napala je. 
 
Studentkinja je zadobila povrede lica, ramena i kolena, prenosi "Dejli mejl". 
 
"Udarac je bio toliko snažan, da sam odletela nekoliko metara u vazduh, pre nego što sam sletela na zemlju i povredila kolena. Lice i ramena bili su mi rasečeni", rekla je. "Pretpostavljam da je bila vrlo neraspoložena, na meni je bio toliko krvi... Ipak, bilo je to vrlo zabavno iskustvo. U bolovima sam, i nervira me to, ali je svakako bilo smešno", dodala je.
 
  • Bik Ferdinand

    23.02.2018 13:52
    Mellisa mora da si izuzetan "talent" za pevanje cim si kravu isprepadala a zivotinja u soku krenula u samoodbranu.
  • Muu

    22.02.2018 12:08
    Krava: "Lepo sam ti rekla da zavežeš dok preživam!"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.