Umesto mačića domaće mačke kući doneli bebe risove

Udruženje za zaštitu životinja iz teksaškog grada San Antonija objavilo je da se tri osobe oporavljaju od ugriza, nakon što je žena kući donela par "slatkih mačkica", naknadno ustanovivši da je reč o mladuncima risa.
Članovi teksaške porodice ispričali su da su u subotu na prilazu kuće pronašli dve male mačke, verujući da je reč o domaćim bengalskim mačkama. Poneli su ih sa sobom i pokušali da nahrane na bočicu. Iznenadila ih je agresivnost "mačkica" koje su izgrizle plastične bočice, ali i osobe koje su pokušale da ih nahrane. 
 
Pomoć članova Udruženja za zaštitu životinja potražili su pošto su na internet stranicama otkrili sličnost između "slatkih mačkica" u svom domu i mladunčadi risova. 
 
"Članovima porodice iz San Antonija pružena je lekarska pomoć, a mladunčad risova zbrinuta je u udruženju 'Wildlife Rescue & Rehabilitation'", rekli su iz Udruženja za zaštitu životinja San Antonija.
 
Gradske vlasti su saopštile da će pokušati da pronađu majku mladunčadi. Ako im to ne uspe, o njima će brigu voditi stručnjaci, sve dok ne odrastu dovoljno da bi o sebi u divljini mogli brinuti sami. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.