Menu 021

Povrće koje je zdravije kada se skuva

Trend ishrane sirovom hranom sve je popularniji, ali dobro je znati i kako iskoristiti svaku namirnicu na najbolji način.
Život 08.03.2016. | 09:38
  • D
    08.03.2016 10:39
    Odakle vam takva glupost da španat ima tri puta više kalcijuma kad je skuvan? Ne može imati više kalciuma nego što ima, samo ga je lakše absorbovati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar



Preostalo 1500 Karaktera


* Ova polja su obavezna
O nama Oglašavanje Kontakt Impresum Uslovi i pravila korišćenja Pošalji vest