Autor: Klix.ba

Život
31.08.2025.
05:24 > 05:39
Britanski kuvar Tom Bejtman tvrdi da smo sve vreme pire krompir spremali pogrešno, a podelio je i svoj način koji umesto kuvanja podrazumeva pečenje neoguljenog krompira u rerni.
  • Nina

    02.09.2025 18:45
    Ako je krompir sladak nema greške. Sve je do sorte krompira i kako je proizveden
  • Vlada

    01.09.2025 18:52
    Legatu
    Jedina suštinska razlika u odnosu na kuvanje je da se pečenjem čuvaju svi nutrijenti ,dok se oni u nekoj meri kuvanjem gube !
  • Orko

    31.08.2025 14:28
    "Pogresno"??? A ne sinovac, nista tvoj "ispravan" nacin nije ukusniji nego nas "pogresan" nacin. Plus, svi mi ostali napravimo izuzetno ukusan pire od krompira za manje od pola sata.

    Koliko dugo se ceka na narudzbinu gde god da radi taj kuvar? TikTok kuvar i nista vise.
  • E

    31.08.2025 13:35
    E
    E sada sa krompirom mozes izmisljati sta hoces i kako hoces ali krompir pire je to sto jeste.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna