Tanjug

Život
28.03.2021.
14:29 > 14:06
Pokvareni sir "casu marzu" čuveni je sir koji proizvode ovčari sa Sardinije, a kojeg u svojoj reportaži televizija CNN na italijanskom ocenjuje kao "tajnu superzvezdu".
  • Dusan

    31.03.2021 16:13
    NE
    Ja kada bih video da muva sleti na sir,muhotepalicom bih je klepio istog trena. A znam ljude koji bi ovo pojeli bez da razmisljaju,jer sam video druga koji je pojeo crva onog belog,velikog kao grisini da jede. Kaze da su puni proteina.
  • nik

    30.03.2021 23:54
    sir
    Ko voli nek izvoli sto se mene tice ne hvala.
  • Vinetu

    29.03.2021 23:46
    hrana
    Nisam probao, ali ne verujem da bih propustio priliku ukoliko bi mi se ukazala. Svakako ne steti zdravlju. Taboo je cudo.
  • magelan

    28.03.2021 23:16
    samo za radoznale
    Imao sam prilike da ga jedem nekoliko puta u mestu Ozieri,trazio sam od mojih prijatelja da ga nabave,cuo sam o njemu gledajuci neku francusku emisiju o sirevima.Sir je zasitan tezak jakog mirisa ,ali odlicno ide uz vino, Uzivajte ljudi,morate biti znatizeljni,bar imate uspomene!
  • Dete rock'n rola

    28.03.2021 20:49
    Neka, hvala lepo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna