Autor: BBC News na srpskom

BBC
08.03.2019.
12:40 > 21:33
U osmomartovskom Intervjuu petkom, potpredsednica Vlade govori i o slučaju Jutka, istopolnoj zajednici premijerke, Srbiji kao zemlji izuzetaka od zakona, političkim ambicijama.
  • ???

    08.03.2019 14:57
    Kontrolu prepustila sminkerki
    8.3.2019. "Ministarka Mihajlović kaže da se do sada niko nije na adekvatan način bavio kontrolom gradilišta."
    A ko je trebao da uspostavi i organizuje sistem kontrole???????
    Napredovaće sigurno. Ovde se najbrže napreduje posle nekog incidenta i skandala. Stručnost nije ovde na ceni al zato frizura, šminka i botoks jesu.
  • A gradjevina?

    08.03.2019 14:44
    A o raspalom autoputu?
    Sad samo da jos da nam se predsednik necega (bar mesne zajednice) ozeni muskarcem a da im ljubavnica njihove komsinice rodi dete i Evropa ce nas moliti da pristupimo EU.

    To sto autoput puca a jos nije ni zavrsen i sto se obrusio potporni zid kod Predejana na auto putu to nema veze sa gradjevinarstvom u nasoj zemlji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna