Autor: BBC News na srpskom

BBC
20.05.2019.
21:12 > 22:00
Rasplamsavaju se tenzije u političkom životu Austrije posle skandala sa snimkom Hajnca Kristijana Štrahea koji je nudio povlastice navodnoj ćerki ruskog milijardera.
  • Pong

    21.05.2019 11:15
    prioriteti
    "Ministar unutrašnjih poslova rekao je da mu je važniji austrijski narod od funkcije"... zna se da laže, ali je bar izgovorio... a kod nas se takođe zna kako bi bilo.
  • zju

    21.05.2019 11:10
    lobi kao hobi
    strašno; Štrabag ovde ima najunosnije poslove, od izgradnje Ikee, stambenih zgrada Beograda na vodi (BW Vista), čak i kamenolom u Kovilovači, (znate onaj odakle Despotija prevozi kameni agregat za Vojvodinu i gdegod ga treba kad se gradi, pa stalno nešto ispada iz koloseka), koliko samo kružnih tokova mu je povereno da izgradi ne zna se i koliko pristupnih saobraćajnica i obilaznica, a o domaćim putarskim preduzećima koje je pojeo koncern da ne govorimo. Pa mostovi "blizanci". Ju, ju, ju. Najgora moguća građevinska mafija povezana sa bankarskim sektorom i političarima. Lepo bi bilo kada bi nakon ovog detalja sa Štrabagom i mnogi naši političari otišli nizvodno. Narode pujdaju nacionalizmima, a zapravo brinu o svojim kesama. Strašno.
  • mrva

    21.05.2019 07:01
    politička elita... najobičniji lopovi i šljam, odenuti u fina odela i sa usvojenim finijim manirima. možemo samo da slutimo i grozimo se nad mislima o čemu pričaju i kako se dogovaraju naši političari, kada se ne stide da onakve laži i bljuvotine iznose u javnost, pevaju pred stranim diplomatama i slično. na kraju krajeva znamo kakvi prostaci ovde vladaju, ovi Austrijanci su za njih ipak gospoda!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna