Autor: BBC News na srpskom

BBC
07.09.2019.
10:24 > 11:03
Samo nekoliko trenutaka pre nego što je letelica Čandrajan 2 trebalo da sleti na južni pol na Mesecu izgubio se kontakt sa komunikacionim centrom.
  • AA

    07.09.2019 15:57
    Buducnost
    Indija je najmnogoljudnija drzava na svetu pos!e Kine i verovatno ce je uskoro i prestici po broju stanovnika. Obe imaju preko milijardu i trista hiljada ljudi. Njima je ekspanzija u svemir kljucna za opstanak. Govorimo o buducnosti od mozda i 100 godina unapred ali vodu i hranu ovde na Zemlji uskoro nece imati. Zato cela prica oko meseca.
    Nazalost prica o prezivljanju ne ukljucuje i porast civilizacijske svesti, kao sto je i kod nas, kao sto je svuda.
  • StAV

    07.09.2019 11:19
    Paradoks civilizacije
    Indija bese drzava u kojoj krave seru gde stignu a grupna silovanja se desavaju u autobusima i na ulicama?!! Kao da sve to nije bitno, brojace se let na Mesec dok je Zemlja u haosu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna