Autor: BBC News na srpskom

BBC
19.10.2019.
10:10 > 10:10
Postoji globalna industrija u porastu, koja prodaje onlajn kurseve kako u krevet odvesti što više žena, za što kraće vreme. BBC novinar predstavio se kao mladi zavodnik u pokušaju kako bi zavirio iza kulisa.
  • @Dada

    19.10.2019 21:01
    Pa ocigledno - tekst je jedna papazjanija u kojoj pisac ni sam nije znao sta hoce da kaze. Pomesao je neku organizaciju koja se bavi obicnim muskarcima uceci ih samopouzdanju i prakticno tehnikama komunikacije i asertivnosti - sa pojedinacnim slucajem nekog muskog nasilnika kriminalca koji se prikljucio toj grupi i skrivao se iza nje.
    Istina je da zene, iako mnogo napredovale u poslednjih sto godina (govorim o razvijenim zemljama, ne dzamahiriji), nisu ni na pola puta borbe za svoja prava (od koji je i pravo da se ne plase muskaraca).
    Istina je takodje i da ima puno cestitog muskog sveta koji jednostavno nije dovoljno umesan za "muvanje" (ustvari vecina nije) i ovakve skole im itekako pomazu.
  • Dada

    19.10.2019 20:02
    @david
    Pa sta? Jel pogresno to sto je radio ili nije? Mislim na snimanje razgovora, snimanje seksualnog odnosa, uplitanje nekog u "igru" ko ne zeli da ucestuje itd.... Da ili ne?
  • david

    19.10.2019 14:05
    a-game
    Koliko je ovo pristrasan clanak pokazuje i to sto se kao sagovornici koji treba da daju svoj sud pojavljuju samo sagovornice, advokatice, doktorke, koleginice, grupe zabrinutih zena i premijerka. Maliciozno se provlaci teza o napastvovanju maloletnica i o prinudi. A istina je da ljudi sa manjkom samopouzdanja imaju i malu prodju, pa im ovde kazo ono sto im kazu i prijatelji 'idi do nje i pricaj sa njom'. Sto vise budes prilazio bices bolji, spontaniji i na kraju ce ona pristati, jer si ti izgradio sarm i samopouzdanje i znas sta i kako da kazes, pa si privlacan, a niko je nece naterati. A autor, nek postuje zensko ne, i kad mu kaze da ne moze danas, ali mozda sutra, a sutra da ide tetki po lek, ali mu ipak da broj da je zove za nedelju dana. I nek je pita da li hoce seks s njim, pa nek ima seks samo kad mu ona kaze 'da, moze'. I ne sporim, da ima kretena koji prelaze granicu, snimajuci i cak napastvujuci, ali to je kriminal, a ne a-game.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna