Autor: BBC News na srpskom

BBC
07.11.2019.
16:51 > 17:00
Francuski predsednik smatra da Amerika nije dovoljno posvećena NATO savezu, a kritikovao je i Tursku.
  • kimi

    07.11.2019 20:55
    Konacno nesto pametno od njega...
    NATO nije nista drugo nego tiha invazija Amerika nad Evropom...
    A u tome je i sama Evropa veoma lepo pomogla, pre svega "sile" , infiltrirali su se lepo svi svuda i sada cik da vidim Estoniju, CG ,i sve te male banana drzave koje nemaju svoju vojsku nego se "brane" pod plastom NATOa .. Ako bi Rusi napali a naravno da nece, recimo Estoniju Litvaniju .. zar neko stvarno misli da bi NATO intevernisao??!?..bi .. ako bi bila napadnuta Nemcka Engleska Francuska ..
    Naravno sve ovo pod cuvenom Americkom licemerskom politikom tipa, Rusi su zli zele da nas uniste, pa su to preneli i na Evropljane, i sada kad god se nesto desi.. RUSI !! oni su krivi! I to je savrseno opravdanje za NATO aka Americku vojnu kontrolu Evrope.
    Makron je u pravu da Evropa MORA da ima svoju vojsku, i da bude nezavisna od bilo koga, tek tada moze da postoji prava bezbednost, jer tesko da ce u Evropi neka drzava napasti neku ..
    Da se razumemo , ja Tursku aposlutno po nicemu ne smatram Evropom, ni po kulturi, ni po istoriji pa ni po veri iako me to uopste ne interesuje, i stv nzm kojim cudom su oni u NATO .. ali eto savrsene prilike da se ta greska ispravi.
    Takoje ako EU zeli buducnost, MORA iz clanstva da izbaci Rumune Bugare i Hrvate, a ostale da stopira do daljnjeg, tj jedno 50g... dok ne stasa neka nova generacija ljudi koji nece biti lopine lazovi muvatori dinaroidi i slicno ,ako je to uopste ovde moguce.
  • Laza

    07.11.2019 19:05
    Pravljenje reda
    Mali se mnogo upro da napravi reda u Evropi, nije kod svoje kuce pocistio smece ili ovim potezom bezi od svojih problema. Izgleda ce brzo dobiti po nosu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna