Autor: BBC News na srpskom

BBC
08.11.2019.
10:59 > 12:02
Kako je muzika zamena za terapiju, da li strahuju dok sviraju koncerte i da li su im publika samo kvir ljudi, članovi benda U pol' 9 kod Sabe govore za BBC.
  • EvoOvako

    08.11.2019 11:18
    DevojkeRaditeVašPosao
    "Da, nikad se nije dogodilo ništa. Ali, sama činjenica da mogućnost postoji...." - brate - sestro, ta mogućnost postoji svuda. Na žalost svih nas. Ovde se ljudi pobodu oko parking mesta. Na minhenskom aerodromu patrolieaju panduri sa Heklerima. U Oslu u džamiji lik nedavno pucao. Na žalost svuda postoji mogućnost da se nešto loše desi. Vama se, Bogu hvala, ništa loše nije desilo.
    Sada ono najbitnije - ako praviš dobru muziku - slušaćete. Primer toga je Džordž Majkl koji je pored svih riba postao gej. Bespotrebno skretanje pažnje sa središta, a to je muzika.
    Džordža nećete dostići nikada, bez obzira koje ste orijentacije, a za njega niko nije postavljao pitanje koje je orijentacije.
    Samo uradimo dobro posao - vi vaš, ja svoj, predsednik svoj, keramičar svoj itd.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna