Autor: BBC News na srpskom

BBC
04.12.2019.
15:53 > 16:00
Izbeglice i migranti u improvizovanom kampu Vučjak u blizini Bihaća ovih dana odbijaju hranu i vodu zbog katastrofalnih uslova.
  • Temerin

    05.12.2019 02:23
    Slazem se sa prvim komentarom.
    Problem je sto ti ljudi ne znaju da zive po Evropskim pravilima i treba da Srbija ako zeli da bude normalna i zdrava da digne zicu, a da ovo je srbija
  • Katica

    04.12.2019 19:24
    Ne treba to zaliti ni sekund
    Tako su i madjarske policajce u Budimpesti odbijali sa hranom koja im je donesena.Par nedelja nakon toga Orban stavlja 40 km zicu sa ziletima na granici sa Srbijom.

    Nijedan imigrant vise nakon toga u Madjarskoj.

    To sto vidite u satorima to je sve u eurima 10 do 15 hiljada eura dato.I neko ko je dao 10 ili 15 hiljada eura da bi stigao do Evrope uzece hranu 1 ili 2 euro vrednosti?

    U Beogradu kod glavne autobuske stanice gde je najveci broj "imigranata" koji su u sustini ekonomski imigranti kad udjem u prodavnici vidim da kupuju najskuplje cigarete,red bull od 180 dinara najskuplje sampone i najskuplje sapune.

    To ne treba zaliti ikada.

    Hoces hoces neces neces.Cao.

    A ti sto se prikazuju zastitnici imigranata su peraci para.

    Plus stenice i sugavac o tome ne treba trositi reci,svaki hostel koji prima imigrante je pun stenica i sugavca kolega koji radi u DDD firmi u centru Beogada kaze ne prodje dan da ih ne zovu ovi u hostelima u centru koji primaju imigrante.

    Ljudima zelim sve najbolje ali jedino resenje za imigrante je ZICA .I nista drugo osim ZICE.

    Kad udje gotovo.Ima veca prava od samih onih koji su tu rodjeni i placaju porez "drzavi" koja ih je primila.Za mene Viktor Orban je genijalac.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna