Autor: BBC News na srpskom

BBC
26.03.2020.
21:27 > 22:00
Dve kuce koje „skvotuju“ u napuštenoj zgradi Ineks filma u Beogradz zajedno se suočavaju sa izazovima koje je donela epidemija korona virusa.
  • centar

    27.03.2020 13:08
    @piton
    E moj pitom. To što si ti i tebi slični udarili u fenseraj sa kerovima je opoganilo ovaj grad. Životinjama je mesto na otvorenom prostoru a ne u kavezima tj. stanovima. Ostavljate ih u stanovima po 10-tak sati same jer ste vi na poslu i i onda ste kao dušebrižnici životinja i borite se za njihova prava. Za tvoju informaciju u mom dvorištu kuće su uvek dva stritera a ne vače genetski modifikovane kreature koje šetate da bi ste bili in. Što se tiče vuko###### očigledno si ti došao odatle jer je tamo sasvim normalno da se#### i pi#### gde stignete i to nepokupite za sobom. Zbog tih kerećih go#### grad nam smrdi kao poljski wc. Čast malom broju izuizetaka koji pokupe za svojim kerovima, a sramota za one koji puste kerove na ulicu kada im ta igračka dosadi.
  • Иги

    27.03.2020 09:25
    Ја увек кажем да су битни приоритети у тешким временима, дакле прво пси па сви остали.
  • pitom

    27.03.2020 08:37
    @Centar
    gospodine ili gospodjo Centar zanima me o kome Vi tacno brinete? Ni svoja deca Vas cenim ne zanimaju, ne daj Boze tudja, racunam da smatrate da ljudi koji brinu o zivotinjama su zapravo duzni da Vama pomazu
    P.S. to Centar znaci da ste vi kao fol urbana osoba? Za takvima kao Vi vape kojekakve vuko###### ove zemlje.
  • Centar

    27.03.2020 07:47
    Centar
    E stvarno ste dosadni sa kerovima. Više vodite računa o njima nego o deci iljudima

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna