Autor: BBC News na srpskom

BBC
01.10.2020.
16:09 > 17:00
Nemačka kaže da je Aleksej Navaljni otrovan novičok agensom ali Kremljin poriče umešanost.
  • Podbarac

    01.10.2020 17:31
    Lupetanja
    Noviičok je oružje za masovna dejstva, tzv. WMD i to toliko opasan da ga ni SSSR nije proizvodio - dovoljna je svega nekoliko molekula i fajront - smrt nastupa za nekoliko minuta, nema protivotrova...

    Daklem, nema tih lupetanja "otrovan, pa mu pozlilo, pa posle nekoliko dana kao nov". Ili je otrovan i mrtav, odmah ili nije.

    Ako je u pitanju "novičok". Ako nije, onda može da bude svašta i svako, ali onda se i ne može upreti prstom u Rusiju. Ovako kao ima "tragova"... A posle "novičoka" nema tragova, tj. ne možće da ih bude u organizmu, već posle sat-sva. Još jedno lupetanje za naivne.

    Obaška taj Navaljni je u Rusiji, otprilike i u klasi našeg Noga ili Čede - mnogo buke oko niokočega. I zbog njega će "spy-master" to jest Putin da koristi "novičok"?!? Pa ako baš mora da ga se reši, uradiće to kao što se i radi - oboriće komplaten avion, a eto, slučajno poginuo i taj neki., al' eto slučajno - zla sreća.

    Sve u svemu budalaština za naivne i lakoverne. Tolko.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna