Autor: BBC News na srpskom

BBC
13.01.2021.
14:10 > 15:00
Posle dva odlaganja, Liza Montgomeri je 13. januara dobila smrtonosnu injekciju u zatvoru u saveznoj državi Indijani.
  • Deks

    13.01.2021 15:46
    Priča zaista ne zaslužuje publicitet. Možemo u nedogled da idemo sa slučajevima zlostavljanja u detinjstvu mnogih i to ničemu ne vodi, najvažnije je da se zlostavljanje prevenira i da socijalne službe dobro rade svoj posao. U ovom slučaju radi se o nekoj vrsti mentalnog poremećaja kod žena koji ako se ne prepozna vodi u izvršenje stravičnog zločina, slični slučajevi poznati su svuda u svetu. Pravo je pitanje da li je ova osoba trebalo da bude osuđena kao da je u pitanju zdrava osoba na smrtnu kaznu? Po zakonima u SAD to je moguće, mi ne možemo na to da utičemo pa zašto onda o tome razglabamo?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna