Autor: BBC News na srpskom

BBC
13.04.2021.
11:39 > 12:01
Ratni general Armije Bosne i Hercegovine bio je omiljen među građanima Sarajeva.
  • N.Sad

    13.04.2021 15:25
    Spreči li general ubijanje vojnika u Dobrovoljačkoj? Zašto je Izetbegoviću vratio čin generala? Nije valjda da general nije znao za mudžahedine koje je doveo Alija koji su odsecali glave Srbima? Nije valjda da general nije znao za hiljade ubijenih i zatvorenih Srba samo u Sarajevu? Nije valjda da general nije znao za 100.000 proteranih Srba iz Sarajeva? Kad je polagao zakletvu kao oficir JNA kako je glasila zakletva i kako neko takav može onda glasati za nezavisnu BiH iako zna da je to vodilo u rat? O pokojniku sve ,najbolje"?
  • Bul. m. T.

    13.04.2021 13:48
    Da li BBC objavljuje slično humanistički obojene tekstove u Hrvatskoj o npr. majoru Šljivančaninu ili u Bosni o Mladiću? Mislim, svi su izdali državu koju su se zakleli da će životom braniti, pa što sad neka diferencijacija?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna