Autor: BBC News na srpskom

BBC
19.04.2021.
16:10 > 20:40
Najbogatiji, koji doprinose svetskom zagađenju, moraju promeniti način života kako bi se smanjio uticaj na klimatske promene, piše u novom izveštaju.
  • Goca

    23.04.2021 03:39
    Propaganda za veliki Reset
    Nismo deca, vec umemo da razmisljamo i gledamo oko sebe. Ogromno zagadjenje, klimatske promene i globalno zagrevanje su nastali samo zbog dejstva geoinzenjeringa. Nisu znali kako drugacije da preuzmu kontrolu nad stanovnistvom planete i to prvo priremaju kobajagi globalnim zagrevanjem i klimatskim promenama, da bi oni koji zele kontrolu sproveli veliki reset nakon cega nema vise slobode, kao sto nas pripremaju sada. Uzivajte u zivotu dok jos mozete. Ko mi ne veruje nek procita zvanicni dokument “The Nemeth Report” sa interneta. Nadam se da znate sta je geoinzenjering, to je upravljanje vremenskim prilikama, tako da pada sneg kad mu vreme nije, ili nema sunca danima, ili ima puno mracnih oblaka sa raznoraznim gasovima pa se ljudi guse. Nemojte da preuzimate krivicu na sebe. Ali, nemojte ni da zagadjujete ili preterujete u drugim stvarima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna