Autor: BBC News na srpskom

BBC
03.12.2021.
19:42 > 20:00
Njegov stil je bio uvek u povoju - od crvenokosog tuđina Zigija Stardasta, do slepog čoveka u odelu iz faze albuma Heathern (2002) - i uvek je, kao i njegova muzika, predstavljao snažnu poruku, namećući očekivanja da će i buduće zvezde krenuti njegovim stopama.
  • Zorz

    05.12.2021 07:06
    Digresija mala
    Engleski pop mainstream gura Harry Styles-a od starta, i mada ima ok glas... koketiranje sa izgledom ( a pomalo i zvukom, na pocetku npr. Sign of Times) kao "nevidjeno jos od Bouvija", tako da to, sto se Vogue malo pravi "lud" je skroz normalno. Englezi se ubise da nadju nekog ko peva i/ili bar izgleda bolje od Ed Sheeran. Neko kao Bowie je toliko nedodirljiv da je zaista neukusno koliko se prave da ne prepisuju. Fuj

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna