Autor: BBC News na srpskom

BBC
20.01.2022.
08:20 > 09:00
U dokumentu objavljenom u četvrtak navodi se da su sudije smatrale da je ministar Houk imao razloga za stav da bi srpski teniser mogao da ugrozi australijsku zajednicu.
  • dr prof akademik

    20.01.2022 11:03
    Novakova australijska saga
    Pozitivna ocena samo za prethodne odluke dve nezavisne lekarske komisije Australijske teniske asocijacije - sve ostalo od australijskih vlasti velika su sramota za celu Australiju, providno za ceo Svet na čemu se tu stvarno poradilo i odradilo. Novaku sve najbolje uz savet da tamo više ne ide, da vidi šta će i kako će nadalje. Ostajemo uz njega bilo šta da odluči - Nole veliki - idemooo!!!
  • Djuri

    20.01.2022 10:38
    Politicka odluka.
    Politicar odlucio,sud potvrdio.
  • lala

    20.01.2022 10:30
    mrzitelji
    Mrzitelji u Srbiji imaju isti odnos prema Srbiji kao fašisoidna vlast Australije prema Djokoviću. Kampanja protiv srpskih patriota i onih koji neće da mrze dobro se plaća iz inostranstva . U tome prednjače korisni idioti Engleza i Amerikanaca , maskirani u razne "humaniste", "ekologe", "borce za demokratiju i ljudska prava" i sl.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna