Autor: BBC News na srpskom

BBC
28.01.2022.
13:20 > 14:00
Nejasno je zašto kontrolna šifra Đokovićeve potvrde o pozitivnom testu odstupa od ostalih.
  • @allfather

    28.01.2022 19:57
    Ja ne zelim Nadalu da izgubi u nedelju, nego da ga deportuju zbog krsenja pravila o ulasku u Australiju. Testiran pozitivno 20-og, usao 31-og, a pravilo kaze da mora da prodje 14 dana da udje u zemlju.
  • Milovan

    28.01.2022 16:30
    Suvakov
    "Nas"naucnik ? (koji se bavi Novakom), a ne naukom,ostavite ga vec jednom na miru i bavite se svojim poslom i egom!
  • mister Lister

    28.01.2022 15:49
    Je l' se to jedino Djokovicima sve ovde oprasta? Sta sve rade po Kalemegdanu, sa centrom Milan Gale Muskatirovic, sta je sve gospodja tasta radila sa mini hidroelektranama, sta sve rade po TSS-u (smena Bobe ranije i sad skoro Zimonjica), po RTS-u (smena Viskovica) itd. Tesko da Novak ne zna za sve to. Ona devojka sto je napravila pesmu Bagra je u zatvoru bila par nedelja zbog krsenja samoizolacije (vise zbog pesme nego zbog krsenja, to je jasno, ali nije jedina koja je zbog krsenja mera bila u pritvoru), a i medju poznatima, Luka Jovic, koji je uhvacen u obicnoj prodavnici, je takodje platio debelu kaznu i prilicno je prozivan po novinama (kao sto i treba), jedino se Novaku gleda kroz prste, a steta koju njegove firme rade ovde je daleko veca nego korist. Jaric je imao lepih par recenica o glorifikovanju sportista pod nazivom O stanju nacije. I onda kad jedna razvijena drzava poput Australije ne gleda ko je poznat i uspesan vec jednako tretira sve onda je to problem. Ovde je ocigledno prevara u pitanju, ali svetog Novaka ne sme niko da takne.
  • Allfather

    28.01.2022 15:23
    Nadal u finalu, igra za 21. GS i double career GS, a mi tupimo o tome da li je Đoković lažirao test. Zar ne treba da se fokusiramo na to da želimo Nadalu da izgubi u nedelju?? Alo, šta je s mozgom?!
  • Dobro, bre…

    28.01.2022 15:12
    …braćo Englezi
    Zar vi nemate svoje muke? Ono što je sporno je ko nam otvara oči, a ne to što mi to ne vidimo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna