Autor: BBC News na srpskom

BBC
22.05.2022.
14:53 > 15:00
Više od 30 godina gotik supkultura postoji u Srbiji i pored mnogi uspona i padova, u Beogradu i drugim gradovima još postoje mladići i devojke u crnoj garderobi, našminkani tamnim bojama, koji uživaju u mračnom zvuku njihovih omiljenih bendova.
  • Sky

    23.05.2022 08:36
    Nisam gotičar, ali ti...
    ... Miro, previše generalizuješ i samo ilustruješ predrasude kojima ovo društvo obiluje. Sa svojih skoro 50 život mi je najviše nevolja doneo sa naizgled uglađenim i društveno usklađenim, "pristojno" odevenim... Više sam nekulturnih i izopačenih video po npr. svadbama ili na poslu, nego na metal ili rok koncertima, a na koje i dalje, istina sve ređe, odlazim kada se za to ukaže prilika. Ti ljudi, ako su zaista nesigurne pubertetlije, ubeđen sam da je zbog toga što žele nešto više od onog što im okruženje nameće...
  • Mira

    22.05.2022 21:49
    Pojava rezervisana za nesigurne i ranjive pubertetlije. I sama sam bila takva. Ispod te šminke su nesrećni mladi ljudi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna