Autor: BBC News na srpskom

BBC
07.12.2022.
11:41 > 11:45
Knjiga otkriva ko su bogati Rusi, ali i šta će sa njima biti sada, kada je njihova država započela rat, kojim se suprotstavila celom svetu.
  • Драган

    08.12.2022 14:48
    Није
    Није се Русија супроставила "целом свету" - него НАТО злочинцима. Већина света је на Руској страни.
  • Bm

    07.12.2022 13:28
    Bm
    Tu laznu elitu je stvorio Putin! Sve su to policijski sluzbenici i krpelji koji uz blagoslov Putina cede prirodne resurse Rusije! Koji bre oligarsi i milijarderi sve neradnici i dripci u sluzbi Putina koji mu daju polovinu zarade od svega! Cim nestane Putin i oni ce nestati isto kao u Srbiji! AV prepisao Putinov recept i stvorio laznu SNS elitu i milonere! Eee koje radio na Zapadu zna o cemu pisem tamo se nepostaje bogatas preko stranke drzave noci...bogatstvo se stvara decenijama i ide generaciski! Zato u Srbiji nema stranih investitora jer je za njih ovo zemlja prerizicna i cestiti industrijalci nezele da rade sa takvim dripcima! Sve su to fantomske SNS firme i "fabrike" koje ce nestati preko noci cim AV i banda budu sklonjeni sa vlasti!!! Toliko bar znamo i vidimo!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna