Autor: BBC News na srpskom

BBC
01.12.2023.
07:06 > 07:15
Srbija je u četvrtom šeširu, Hrvatska i Slovenija u trećem, a u prvom su domaćin Nemačka, viceprvak Engleska i drugi favoriti.
  • Tr

    01.12.2023 07:56
    Tr
    Sa ovako prikazanom igrom Srbije niko nam neodgovara jer smo preslabi za ovakva takmicenja! Na zalost odavno u FSS vlada organizovana grupa ljudi koji svoje fudbalere forsira i kumovske kombinacije zbog ogromne zarade od prodaje istih! Time mnogo bolji i takentovaniji fudbaleri ostaju u senci i zaboravu! Sa time se mora prekinuti smenom ove vlasti jer FSS trenutno sluzi samo za pranje i uzimanje ogromnih milona i nista vise! Tako stoje stvari jer je sve povezano sa politikom i politicarima i svako dobija deo svog kolaca!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna